Valmentaja
Jari Haapaniemi

Jari Haapaniemi (FM, HHJ pj) on hallitusammattilainen, strategi ja ihmisten johtamisen kokenut konkari. Jarin intohimo valmentamiseen ja kouluttamiseen on kestänyt jo vuosikymmeniä. Jarilla on taustallaan vahva pedagoginen tietämys, mikä tekee Jarin valmennuksesta oppimisen kannalta erityisen tehokasta. Jari valmentaa varmalla otteella erityisosaamisalueinaan johtoryhmätyön kehittäminen, strategia-ajattelu, muutosjohtaminen, projektijohtaminen, oman itsen johtaminen sekä työsuhdeasiat ja HR-käytännöt. Jari on myös myynnin valmentaja.

Jarilla on vahvuutenaan kovaa käytännön kokemusta yritysmaailmasta. Hän on toiminut metsäteollisuudessa henkilöstöjohtajana sekä sisäisenä valmentajana 11 vuotta ja ollut tämän tehtävän myötä mukana myös erittäin vaikeissa ja haastavissa päätöksentekotilanteissa. Tämä on antanut Jarille erinomaisen tietämyksen erityisesti HR- ja työsuhdeasioista. Jarilla on myös 10 vuoden työkokemus julkiselta sektorilta, jossa hän on toiminut mm. lukion rehtorina. Yrittäjä Jari Haapaniemi on ollut elokuusta 2012 alkaen.

Jari on pitänyt satoja motivaatiopuheita erilaisissa tilaisuuksissa ympäri maata ja hän uskoo, että paremman johtamisen kautta syntyy parempaa työelämää, joka puolestaan luo parempaa elämää. Valmennuksissaan Jari haluaa panostaa innostamiseen ja rohkaisemiseen maustettuna tositarinoilla kulissien takaa. Valmennusmetodeina Jari käyttää runsaasti yhdessä oppimista ja dialogioppimista. Valmennettavat saavat Jarin koulutuksista runsaasti eväitä onnistumiseen, ajattelemiseen ja oman itsen kehittämiseen.