Priiffaus
Ratkaisut

Kaikki on kiinni johtamisesta!

Autamme asiakkaitamme kehittämään yrityksen johtamista ja sisäisiä prosesseja siten, että yrityksellä on oikeat ja oikein mitoitetut resurssit oikeissa paikoissa tehokkaasti johdettuina.  Johtoryhmätyöskentely on tuloksellista ja palkitsevaa ja strategia jalkautuu jokaisen yksilön henkilökohtaisiksi tavoitteiksi.

Strategia ja arvot

Strategian ja arvoprosessien uudistamiseen Priiffari tarjoaa kokeneen valmentajan energiaa vapauttavan panoksen. Myös  strategian jalkauttamisessa ja arvokeskustelussa on hyödyllistä käyttää ulkopuolista fasilitaattoria.

Strategia- ja arvoprosesseihin liittyvät konsultaatiot, valmennukset ja fasilitoinnit tehdään aina asiakkaiden – ainutkertaisiin – tarpeisiin räätälöiden.

Ihmiset

Menestyvää liiketoimintaa tehdään ihmisten kautta, hyvällä johtamisella. Numerot ja mittarit eivät elä ilman sitoutuneita johtajia, jotka osaavat sydämestään yrityksen tarinan.

Priiffari tarjoaa johtamisen valmennusta esimiestyön perusteista johtamisprosessien uudistamiseen. Parempaa tulosta tehdään ottamalla johtamisessa huomioon ihmisen koko työelämäkaari ja ihminen kokonaisuutena. Ihmisten johtaminen on taitolaji.